تشکیل ۱۴۰۰ گروه جهادی امر به‌ معروف و نهی ‌از منکر

قرار است این گروه‌ها فراتر از بحث «حجاب» عمل کنند

 ۱۴۰۰ گروه جهادی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در کشور تشکیل شده است - مهر

مدیرکل امور استان‌ها و دستگاه‌های اجرایی ستاد احیای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور با اشاره به شکل‌گیری ۱۴۰۰ گروه جهادی در کشور اظهار داشت بحث امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر تنها مختص به مسئله «حجاب» نیست و این حوزه بسیار گسترده بوده و تمام مسائل و معضلات جامعه و زندگی بشری را شامل می‌شود.

به گزارش مهر، حامد ترکاشوند در جلسه تکریم و معارفه دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان اردبیل گفت که بخش‌های اداری، اقتصادی، بهداشت و درمان، تفریحات سالم و ورزش، اجتماعی، تعلیم و تربیت، حقوقی، فرهنگی، کارگری، مبارزه با مفاسد، هنر و رسانه، عفاف و حجاب، محیط‌زیست، مهندسی، گردشگری و سایر عرصه‌ها مشمول امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر می‌شوند.

پیش از این، روح‌الله میرزایی، قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر گفته بود هزار و ۳۰۰ گروه جهادی تخصصی امربه‌معروف در کشور وجود دارد که در سال ۱۴۰۰ این تعداد به ۱۰ هزار گروه جهادی متخصص در ۱۶ عرصه مختلف خواهد رسید.

ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در ایران، در سال ۱۳۷۲ به‌منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی اعمالی که تا قبل از آن در قالب «کمیته انقلاب اسلامی، بسیج مساجد و نیروهای انقلابی» برای «احیای فریضه الهی» ایجاد شد و برای آن ردیف بودجه‌ای در نظر گرفته شد. این ستاد، مستقیماً زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی قرار دارد و طبق اساس‌نامه خود اداره می‌شود.                                                                

در بودجه ۱۴۰۰ رقمی نزدیک به ۳۵ میلیارد تومان به این ستاد و فعالیت‌هایش تعلق خواهد گرفت اما همچنان به نظر مقامات مشغول در این ستاد این مبلغ ناچیز است. آذرماه امسال معاون امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی با گلایه از بودجه «ناچیز و محدود» که با آن نمی‌توان امکانات رفاهی مناسب آماده کرد و ایجاد امکانات رفاهی، اداری و مکانی برای دبیر امربه‌معروف در شهرستان‌ها را جزئی از مسئولیت مقامات شهر دانست. خانعلی ابراهیمی گفت: «دبیران ستاد باید در شهرستان خود از امکانات خوبی بهره‌مند شوند که از مسئولین رده بالا این تقاضا را داریم مکانی مناسب برای دبیران ستاد امربه‌معروف تدارک ببینند.»